Patrijarh Irinej: Raduju me promene u Crnoj Gori

3
Foto: Nedeljnik

 Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej izjavio je danas da ga “raduju” promene u Crnoj Gori, te da se nada da će se ta država “vratiti na prvi put”.

“Itekako me raduju rezultati izbora i promene u Crnoj Gori. Posebno se radujem što ljudi koji dolaze gledaju mnogo šire na probleme. Mislim da će oni koristiti pravilne načine za rešavanje problema u toj zemlji i da će se Crna Gora vratiti na pravi put, odnosno onaj na kojem treba da bude”, rekao je patrijarh Irinej za portal nova.rs.

(Beta)

3 KOMENTARA

  1. Па и неће моћи, што речеш “Nece moci@. Јер, нико из Србије и не мисли да отима било коме, било шта. Како то тврдите ви монтенегрини, који сте укинули и име државе Црне Горе, све мислећи да ћете наудити баш Србији и српском народу. Па и по цену да негирајући Србе, староседеоце ЦГ, изазовете рат у Монтенегру.

  2. Mnogo se rano raduješ, zli starče. Nećete nam uzet Državu!!! Samo prati vijesti narednih dana i pripremi šećer i vodu.

    • Црна Гора је располућено друштво. Тачно по пола, и тачно као што показују избори 40:41. Па тај један ће Мило да купи за кусур од вилетине коју гради у Подгорици. Ако и не купи тог једног, купиће њихове ставове, мишљења,… душу. Па ако нешто зна, то најбоље зна, бар протеклих 30 година. И шта ту има добро где је једна половина затрована антисрпским беснилом, укључена у све институције међународног тероризма и до гуше у мафијашким комбинацијама, док се друга бави тиме како да сачува то што има од вере и језика или одатле побегне, ако већ не може да преживи од свог рада. Према томе, ви сте нама узели државу, да не можемо од вас да се отарасимо. Топоними попут: Лијеве Ријеке, Андријевице, Подбишћа,… овде су били саставни делови, а и данас су, људи на власти, око ње, а и за оне који су овде починили злочине и криминал. Ви сте овде чинили злочине, ваши су “партијски другови” убијали по Србији, а не обратно. А Србија вам је поново изградила тај камењар када вас је сравнио са земљом. Како сами кажете, ви сте једна “поган” од које треба бежати што даље, а камоли да неком падне на памет да од вас узима некакву државу.

Comments are closed.