Partizan preduhitrio predsednika: Crno-beli obelodanili koliko su dobili i koliko bi tek trebalo da dobiju novca od države

0
Foto: Profimedia

Fudbalski klub Partizan je obelodanio koliko je novca dobio od države u poslednjih šest godina, ali i koliko bi trebalo da dobiju u narednih nekoliko godina. Oni su u svojoj kalkulaciji obuhvatili period od 2014. do 2019. godine.

Povod je jedna izjava predsednika Srbije u Njujorku.

Aleksandar Vučić je tokom boravka u Njujorku obavljao važne razgovore i radio na razvoju bilateralnih odnosa, ali je našao vremena da sa novinarima porazgovara i o 161. večitom derbiju kao i o njegovim odjecima.

On je tom prilikom rekao da će objaviti ko je dobio koliko novca od države, a crno-beli su odlučili da ga preduhitre.

“FK Partizan, suočen sa konstantnim insinuacijama u vezi sa državnim donacijama, komercijalnim kreditima i sponzorskim ugovorima, odlučio je da se odazove svim učestalim zahtevima i javno objavljuje sve finansijske podatke o učešću Republike Srbije u svojim prihodima.

FK Partizan koristi ovu priliku da još jednom, kao i više puta do sada, izrazi zahvalnost nadležnim državnim organima kao i predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, na njegovoj prilježnosti, ličnoj inicijativi i dobroj veri u pomoći FK Partizan”, stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Foto: FK Partizan