Pandemija će jednom proći, a vaša postupanja u ovoj situaciji nećemo zaboraviti”: Apel NVO i medija Nobvog Pazara

1
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS)

Grupa Organizacija civilnog društva (OCD), medija i novinara u Novom Pazaru zatražili su danas od političara da prestanu sa medjusobnim prebacivanjem krivice, a od Kriznog štaba zatražili su iznošenje svih bitnih informacija u vezi sa pandemijom, stanju u gradu, bolnici i medicinskoj opremi.

“Danas je postalo svima jasno da koronu neće pobediti disfunkcionalna država, niti vaše (političara) izbegavanje odgovornosti, već požrtvovano medicinsko osoblje kao i naši nesebični sugradjani”, navodi se u zahtevu donosiocima odluka u Novom Pazaru.

OCD mediji i novinari ocenili su da se u ovako lošoj situaciji nikome ne sme dopustiti da bude prepreka zajedničkom delovanju u traženju izlaza.

“Pandemija će jednom proći, a vaša postupanja u ovoj situaciji nećemo zaboraviti”, navodi se u saopštenju.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Nisu Vam krivi političari za porast obolelih, već neprimereno ponašanje gradjana Novog Pazara povodom nedavnog verskog praznika, sa masovnim okupljanjima . Takodje ni za porast obolelih u Beogradu pa i Nišu, nisu oni krivi već fudbalski klubovi koji su dopustili ne primeren i protiv merama definisan broj gledalaca.

Comments are closed.