Palma pozvao srpske turiste da ne letuju u Crnoj Gori

2
Foto: Printscreen

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas turiste iz Srbije da ne letuju u Crnoj Gori.

Poznato je da prvi čovek Jagodine neguje prijateljske odnose sa Grčkom, posebno sa Paralijom, ali se ovoga puta ne govori o tim “poznatim razlozima”.

“Pozivam sve turiste iz Srbije koji su išli na neke druge destinacije, a posebno u Crnu Goru da to ne bude više njihova destinacija, i to iz poznatih razloga”, rekao je Marković posle susreta sa sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Grčke Teodorosom Karaogluom u ambasadi te zemlje u Beogradu.

Marković je pozvao srpske turiste da posećuju “prijateljsku Grčku”, jer je to prema njegovim rečima najbolja destinacija za njih.

2 KOMENTARA

 1. Poštovani Palma,

  odma, na početku se slažem sa pozivom na bojkot, ALI ovo nije primjer gdje je geopolitičko okruženje u kojem je uključen narod Crne Gore, naravno Srbi, jedan od faktora koji se procjenjuje kod određivanje turističkim tokovima. Prema Francuskom autoru Misses iz 1976.godine (ja sam o tome pisao u mojoj knjizi-Univerzitskom udžbeniku iz 2011.), taj je problem uočen. Ali ovdije radi o posjeti Srbi Srbima, naravno i bratskim Crnogorcima. Zbog toga se mora ići ljetovati u Crnu Goru. Vlada će i tako pasti puno prije ljeta, nemoj da se kažnjava narod. Zbog toga se ne slažem sa Vama, inaće se slažemo u potpunosti.

  Ispričavam se na moje mišljenje s kojimnse silom prilika nosim

  prof. dr. sc Antonije Đukić

  P.S.
  Molim te ispravi poziv na bojkot

 2. Нека смање мало цене и неће ми остати Црна Гора ни у сећању.

Comments are closed.