Palma: “Poslednjih sedam godina su zlatno doba Srbije, pre toga smo imali ratove, rasprodaju fabrika…”

2
Foto: Printscreen

(Beta) –  Predsednik Jedinstvene Srbije i poslanik te stranke Dragan Marković Palma ocenio je danas da prethodnih sedam godina predstavljaju “zlatno doba” Srbije.

On je povodom 30. godišnjice obnavljanja višestranačja u Srbiji ocenio da “tek u poslednjih sedam godina”, zemlja ide nabolje. 

“Srbija je u prve 23 godine tog višestranačja imala loše rezultate. Imali smo nekoliko ratova, rasprodate su fabrike i preduzeća, Srbija je bila izolovana od strane medjunarodne zajednice a u poslednjih sedam godina Srbija je poštovana u Vašingtonu, Moskvi, Pekingu, Parizu, Berlinu, Ankari, u celom svetu kao nekada”, naveo je Marković a prenela Skupština Jagodine čiji je predsednik. 

Dodao je da Srbiju danas odlikuje “najniži izborni cenzus u Evropi i najveća stopa rasta BDP”.

2 KOMENTARA

  1. Прво, шта би то могло да значи “златно доба” ? За сваког појединачно, често нешто различито. За мене, тих година је значило да могу да купим нова кола. И у време владе Анте Марковића, за нешто више од 8 месеци рада, могао сам да купим ново возило, ниже средње класе. Тек завршио приправнички, никакав “ИТ”, или некакав сличан “вуду” стручњак, просто као просечан високообразовани радник. То је за мене било “златно доба”. Ништа пре тога, још мање после тога, не може се мерити са тих пар година, а још мање то могу да измене изјаве подбухлог и задриглог трабанта странке на власти (а и неке пре ње), за чијег су председавања државом протекле године које су појели скакавци. А коме је утеха у томе што нам је најнижи изборни цензус и највећи БДП у Европи, нека му је са срећом.

Comments are closed.