“Paljenje baklji organizovao vrh SNS, imam dokaze, Stefanović da reaguje”: Marinika Tepić o bojkotu, izborima, kršenju policijskog časa…

2
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić potvrdila je danas da će predstavnici opozicije u četvrtak razgovarati o eventualnoj mogućnosti promene odluke o učešću na izborima ali da ona smatra da se izborni uslovi nisu popravili.

“Izborni uslovi se nisu promenili da bi, kao odgovorni ljudi, o tome razmišljali. Ne samo da sada nisu bolji nego su se pogoršali. Ne vidim uslove da se ta odluka (o bojkotu) promeni. O delovanju – da! Ali, videćemo u četvrtak”, rekla je Tepić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije na pitanje da li je tačno da bi Savez za Srbiju mogao da promeni odluku o bojkotu izbora.

Ona je ukazala da se, prema poslednjem izveštaju Fridom hausa Srbija, pored Crne Gore, više ne smatra demokratskom zemljom.

“Više nije ni poludemokratska ili uslovno demokratska. Od danas više nije demokratska, prvi put od 2003. godine, kada je ubijen premijer Zoran Đinđić, kada su se isti oni koji danas vode ovu zemlju napijali, slaveći to ubistvo”, rekla je ona.

Ona je istakla da poseduje dokaze i izjave članova Srpske napredne stranke (SNS) koji potvrduju da paljenje baklji i puštanje muzike preko razglasa u 20.30 po gradovima Srbije organizuje vrh vladajuće stranke i pozvala ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da reaguje i, kako je navela, izbori se sa huliganima u svojoj stranci.

Marinika Tepić je, takođe, podsetila da je i poslanik SNS Vladimir Đukanović u parlamentu pre sedam dana najavio takvu akciju.

“Ime kao što je Branko Malović, koji je potpredsednik Izvršnog odbora SNS, dovoljan je dokaz Nebojši Stefanoviću da momentalno reaguje i svog stranačkog kolegu preispita a da tužilaštvo reaguje. Može ovo slobodno smatrati usmenom krivičnom prijavom, jer je tužilaštvo dužno da postupi i po saznanju, iako mu mi ne odemo na vrata”, rekla je ona.

(Beta)

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

2 KOMENTARA

  1. Ima dokaze isto kao što je imala dokaze za narko farmu i ostale “afere” … Hvala Bogu da su i njeni dani u Skupštini odbrojani

Comments are closed.