“Pa ja sam poznata ličnost, kako mogu da pobegnem”: Sergej Trifunović o saobraćajnoj nezgodi

3

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da nije pobegao od policije nakon saobraćajne nezgode na Novom Beogradu i da je to “totalna glupost” iz više razloga.

Na pitanje novinara dnevnog lista Danas kako komentariše to što su pojedine novine odmah saznale za nezgodu i o njoj odmah izvestile, kaže da se odgovor sam nameće i da o tome ne vredi komentarisati.

“Vest da sam pobegao je neverovatna iz još jednog razloga – ja sam poznata ličnost. Kako mogu da pobegnem”, rekao je Trifunović za Danas.

On je rekao da je razgovarao sa vozačem autobusa u koji je udario i da mu je on ponudio da popuni “evropski izveštaj”, te da su se dogovorili da pozovu policiju

Trifunović je dodao da je procenio da će policija doći za pola sata i da je otišao do kuće da pusti majstore, jer mu je kupatilo bilo poplavljeno.

On je naveo da je od prijatelja čuo o pisanju medija, pa je otišao u policijsku stanicu u Savskoj ulici, gde mu je urađen alkotest koji je pokazao da nema alkohola u krvi.

Trifunović je pohvalio policiju za profesionalni odnos kada je došao da prijavi nesreću.

3 KOMENTARA

  1. Da je bio na licu mesta, bilo bi još gore. Prvo bi došli novinari da prisustvuju spektakularnom hapšenju najvećeg prestupnika u saobraćaju.

  2. Da je bio na licu mesta, bili bi još gore. Prvo bi došli novinari da prisustvuju spektakularnom hapšenju najvećeg prestupnika u saobraćaju.

Comments are closed.