“Ovo je diplomatska pobeda Srbije i Zvezde”: Zvezdan Terzić o zabrani ulaska na Kosovo i Metohiju

5
Foto Nedeljnik

Odlukom kosovskih vlasti i policije, ekipi Crvene zvezde, kao i grupi navijača koja se uputila ka Kosovskoj Mitrovici, nije bio dozvoljen ulazak na Kosovo, gde je trebalo da bude odigrana utakmica 1/16 finala Kupa Srbije protiv Trepče.

Autobusu sa igračima Crvene zvezde naređeno je da se vrati za Beograd, prenosi Arena sport.

“Svedoci ste šta se desilo. Došli smo da igramo fudbal i da se bavimo sportom, ali to nam je uskraćeno i pored preporuke FIFA. Kosovske organizacije su se oglušile na to. Bio sam prvi u koloni i kada smo došli na prelaz policajci su mi samo rekli da je to odluka ‘Vlade Kosova’ i da nemaju nikakva dodatna objašnjenja. Žao mi je što je narod ostao uskraćen za jedan sportski događaj”, rekao je novinarima generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Na Jarinju su se susrele i delegacije Crvene zvezde i Trepče.

“Bez obzira što se na ‘Kosovu’ pozivaju na sport i fudbal, pokazali su da je sve samo farsa i da ne rade u duhu fer-pleja. Nismo želeli da sef bavimo insinuacijama i zato smo došli. Nema nijedan razlog zašto utakmica danas nije odigrana…  Ovo je velika diplomatska pobeda Srbije i Zvezde, to što je FIFA savetovala da se igra”, zaključio je Terzić.

5 KOMENTARA

  1. Diplomatska pobeda fudbalskog kluba.Nema dalje ,jel bilo penala za Zvezdu u ovoj diplomatskoj pobedi .

  2. Bojim se daovo nije nikakva pobeda ,vec da u buducnosti nece ni jedan klub ni u jednom sportu igrati zvanicne utakmice.Al mora da se zvezda promovise ,kad ste tolike patriote hapsite jednog zvezdasa sto pokrade pare od stanova na Koaovu.Vrlo brzo cemo vidjet kolika je ovo pobjeda,Bojim se .

    • “Svedoci ste šta se desilo. Došli smo da igramo fudbal i da se bavimo sportom, “….
      ” Ovo je velika diplomatska pobeda Srbije i Zvezde, …”
      hehehe…on je samo sportski radnik-ne bavi se politikom…

Comments are closed.