Otkrivena misterija Starbaksove šoljice kafe u Igri prestola: “On je lenj i zaboravio ju je, 100 odsto”

0
Foto: Profimedia

Glumica Sofi Tarner, koja je u seriji “Igra prestola” tumačila lik Sanse Stark, otkrila je ko je zaboravio čašu sa kafom na stolu, a koju su gledaoci primetili tokom scene gozbe u Zimovrelu nakon završene bitke sa mrtvima.

Ona je rekla da je čašu zaporavio Kit Harington koji u toj seriji igra Džona Snežnog, preneo je Indipendent.

Naime, u sceni gozbe vojske Starka i Targarjen, koji proslavljaju pobedu nad Noćnim kraljem i njegovom armijom mrtvih tokom epizode “Poslednji Starkovi”, oštro oko najvernijih fanova ove epske fantastike, primetili su, kako se tada mislilo Starbaksovu šolju za kafu na stolu za kojim su sedeli Džon i Deneris.

Snimak scene veoma brzo se raširio celim svetom i mnogi su se pitali kako da niko ni tokom snimanja, a ni kasnije montaže nije primetio ovu grešku.

“Stalno slušam o toj šolji. Ona je dobila mnogo više publiciteta od skoro cele poslednje sezone”, šaljivo je izjavila Sofi, gostujući u emisji kod Konana O’brajena.

“Šoljica se nalazila ispred stolice na kojoj je sedeo Kit. Prvo sam okrivila Emiliju (Klark, koja glumi Deneris, majku zmajeva). Kit je lenj i mislim da je on to zaboravio. Bio je on, 100 odsto”, kategorična je Tarner.

Nakon što je greška primećena, producenti su je uklonili iz epizode, tako da ljudi koji su kasnije strimovali epizodu, ovu grešku nisu mogli da vide.