Osveženje za lekare – Mozzart donirao pakete voća bolnici u Batajnici

Ova kompanija nastavila da pruža podršku iscprljenim medicinskim radnicima u borbi protiv korona virusa, velika akcija uručenja vitaminskih paketa nastavljena u novoj kovid-bolnici

0
Fotografije: Mozzart

Nova kovid-bolnica u Batajnici primila je prve pacijente početkom decembra, a hrabri lekari od prvog dana ulažu nadljudske napore u borbi za ljudske živote. Pogledi iza zaštitnih vizira su puni umora, a kompanija Mozzart se potrudila da im barem malo olakša teške smene. Velika akcija podela paketa voća nastavljena je u ovoj ustanovi.

– Bolnica je prve pacijente primila početkom decembra i zaposleni rade u tri smene. Najlepše hvala kompaniji Mozzart  u ime svih zaposlenih i direktorke bolnice Tatjane Adžić Vukićević na ovoj velikoj podršci u vidu vitaminskih paketa koji će nam mnogo značiti u trenucima predaha – istakla je Biljana Jokić, koordinatorka medicinskih sestara kovid bolnice Batajnica.

Sve što je potrebno doktorima u jeku pandemije, kompanija Mozzart se trudi da obezbedi kroz niz akcija kako bi pomogla državi i zdravstvenom sistemu u borbi protiv korona virusa. Isporukom paketa voća u 40 bolnica i kovid-ambulanti širom zemlje poslata je poruka – hvala svim medicinskim radnicima.

– Kroz ovu akciju do sada je uručeno oko 75 tona vitaminskih paketa. Veoma je važno da lekari u ovom teškom trenutku osete da imaju podršku cele zajednice, a mi se trudimo da im stalno pokazujemo koliko smo zahvalni na svim naporima koje danonoćno čine. Prethodnih nedelja smo donirali krevete za intenzivnu negu, kako bismo probali da rasteretitimo kapacitete u bolnicama, a nastavićemo da pružamo podršku i osluškujemo potrebe bolnica i samih lekara – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Lider u priređivanju igara na sreću je od početka pandemije izdvojio oko milion evra u borbi protiv korona virusa,  kroz donaciju sredstava za kupovinu respiratora, finansijske injekcije zdravstvenim ustanovama ili nabavkom potrebne opreme za bolnice.