Orhideje najčešći poklon za 8. mart

  0

  Glovo omogućava opciju u aplikaciji „Sve za nju“ u Beogradu, Nišu i Novom Sadu za Dan žena

  Muškarci ženama najviše naručuju cveće kao poklon za 8. mart i to čak 10 puta više nego drugim danima u godini. Cveće koje se najviše poručuje su orhideje, govore podaci iz Glova, jedne od vodećih svetskih kompanija za dostavu.

  Čini se da je cvet ipak poklon koji je ženama najomiljeniji, bar kada govorimo o Danu žena, a najslađa zamena za cveće su čokolade, koje zauzimaju drugo mesto na listi Glova. Činjenica da je tako iz godine u godinu znači da žene zaista i uživaju u cveću i čokoladama na Dan žena.

  Ali ako ipak poželite da ove godine odaberete nešto drugo za svoju najdražu osobu, Glovo vam i tu može pomoći. Kreirali su opciju „Sve za nju“ posebno za ovaj praznik u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. U okviru te kategorije unutar aplikacije, po posebno povoljnim cenama, možete odabrati, osim buketa cveća ili kompletnog cvetnog aranžmana, i bombonjere, njen omiljeni sladoled, palačinke, knedle ili princes krofne, omiljeno vino ili neko drugo piće. U ponudi je i njihova Glovo poklon kartica, ukoliko želite da ona sama odabere ono što najviše želi.

  Glovo je aplikacija za dostavu sa više kategorija i jedna od najvažnijih platformi za isporuke u svetu. Osnovana je u Barseloni 2015 godine, kompanija posluje u jugozapadnoj Evropi i podsaharskoj Africi. Uz aplikaciju korisnici mogu u svakom trenutku da kupe, sakupe ili pošalju bilo koji proizvod u gradu. U Srbiji su prisutni u više od 30 gradova.

  Za više informacija o Glovu: https://about.glovoapp.com/en