“Opozicija koristi Oliverovo ubistvo za prikupljanje političkih poena…”

1
Foto: Printscreen N1

(Beta) – Nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Sloboda demokratija pravda (SDP) Olivera Ivanovića, Milena Popović izjavila je danas da pojedini opozicioni političari koriste ubistvo njenog nevenčanog supruga za prikupljanje političkih poena.

Popović, koja je i poslanik Skupštine Srbije, je za televiziju Pink, povodom toga što su srpske opozicione stranke juče organizovale komemorativno okupljanje “1.000 dana nerešenog ubistva Olivera Ivanovića”, rekla da je “sramno” da se Oliverovo ubistvo “koristi za bilo kakvo poentiranje”.

Ona je o sudskom postupku koji se za ubistvo Ivanovića vodi pred kosovskim pravosuđem, kazala da se taj postupak odugovlači. “Neko ne želi da mi dođemo do istine, kao da je cilj da se prolongira i da očigledno imaju nameru da zataškaju istinu”, ocenila je Popović i dodala da će ona “svaki dan postavljati pitanja” ali da nema nameru da na takav način “sakuplja političke poene”.

Povodom 1.000 dana od nerešenog ubistva Udružena opozicija Srbije organizovala je juče u crkvi Svetog Marka u Beogradu paljenje “1.000 sveća” sa zahtevom da se nalogodavci i ubice Olivera Ivanovića pronađu i kazne. Paljenju sveća Popović, koja se u februaru ove godine učlanila u Srpsku naprednu stranku, nije učestvovala.

Pavosudni organi u Prištini i u Beogradu pokrenuli su povodom rešavanja ubistva Ivanovića, koje se dogodilo u januaru 2018. u severnom delu Kosovske Mitrovice, odvojene istrage, ali do danas za to ubistvo niko nije kažnjen.

1 KOMENTAR

  1. Milena nemoj da zataskavas istinu, nego reci cime si zasluzila posao u kabinetu Ane Brnabic ji to odmah nakon ubistva tvog ljubavnika Olivera Ivanovica? A nedugo posle toga izaabrana si za poslanicu u Skupstini Srbije. Dali ti je sumnjivo sve to? Indikativno je i to sto je daljinski navodjeni najveci protivnik Olivera Ivanovica Marko Djuric nicim zasluzeno imenovan za ambasadora u Vasingtonu. Pokusaj da se setis na sta te sve to podseca i podeli to sa javnoscu. Naravno ako smes da se usudis da javnost sazna istinu koju ti krijes kao zmija noge.

Comments are closed.