Opljačkana najstarija srpska glumica: Branki Veselinović ukraden i ključ Grada Novog Sada

0
Foto: Igor Pavićević

Najstarija srpska glumica Branka Veselinović izjavila je za novi broj magazina “Bazar” da je njen dom u Beogradu nedavno opljačkan i da su joj uzete stvari za koje je vezuju vredne uspomene. Ona je rekla da je među stvarima koje su opljačkane i ključ Grada Novog Sada, prenosi N1.

“Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva”, rekla je Branka Veselinović za magazin Bazar. 

Dodala je i da je pljačku prijavila nadležnim organima.

“Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj”, kazala je Veselinović i dodala da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravljivi optimista.