“Oni još nisu rešili čiji je sto i čiji je kompjuter, a kamoli nešto drugo…”: Mićunović o DS-u

0
Foto: Nedeljnik

U Demokratskoj stranci već dugo traju previranja, a rukovodstvo stranke sada je podeljeno na dve frakcije. Jednu predvodi Zoran Lutovac, a drugu Branislav Lečić. I jedna i druga strana tvrde da su oni jedini legitimni predstavnici DS-a.

Jedan od osnivača DS-a, Dragoljub Mićunović, nije želeo da komentariše trvenja u toj stranci, ali je ocenio da dosta toga nije demokratski i nije dobro.

Na pitanje kako bi prokomentarisao situaciju u DS, Mićunović je odgovorio: “Nikako” i poručio da će o svemu tome da kaže nešto ozbiljnije u nekom većem intervjuu, kada to bude želeo da kaže.

“A sada u tim prepucavanjima i svađi ko je kriv… Oni još nisu rešli ni pitanje čiji je sto i čiji je kompjuter, a kamoli nešto drugo”, rekao je Mićunović za Politiku, prenosi Blic.

On je rekao da ne želi da ga umešaju u raspravu bilo koje vrste i dodao da je on iznad toga, te da će na kraju dati svoje mišljenje.

“Ali kako sada izgleda ni na koji način ne bih hteo da postanem predmet društvenih mreža niti unutarstranačkih”, naveo je Mićunović.