OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu kod Doljevca

  0

  OMV Srbija je otvorila drugu benzinsku stanicu ove godine i na taj način nastavila sa širenjem mreže u Srbiji. Otvaranjem nove stanice Doljevac koja se nalazi na autoputu Skoplje-Niš, OMV mreža u Srbiji sada broji 63 benzinske stanice. Tokom celog meseca, potrošače očekuje posebna ponuda; ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva (popustom nije obuhvaćen tečni naftni gas – TNG).

  Ova stanica u svojoj ponudi poseduje sve sadržaje, kao i širok asortiman proizvoda i usluga. Potrošači mogu da snabdeju svoje automobile dobro poznatim asortimanom kvalitetnih OMV MaxxMotion premijum goriva čiju upotrebu preporučuju nemački automobilski gigant Audi i srpski automobilski as Miloš Pavlović.

  Na stanici se takođe nalazi i VIVA prodavnica i restoran, koje posetioce dočekuju uz dokazanu OMV garanciju kvaliteta usluge i higijene.

  Osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, korisnicima je na raspolaganju i niz dodatnih usluga, besplatan WiFi,  kao i kupovina elektronskih tagova, koji u velikoj meri olakšavaju putovanje autoputevima.

  „Otvaranjem ove stanice u Doljevcu nastavljamo sa širenjem mreže i investiranjem na teritoriji Srbije. Naši potrošači će uživati u bogatoj paleti vrhunskih proizvoda i prvoklasnom doživljaju, koji je isti na svim našim OMV stanicama. Nadamo se da će i nova stanica ubrzo postati omiljeno mesto u ovom kraju, na koje će korisnici sa zadovoljstvom da svraćaju“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

  Nova OMV benzinska stanica otvorena je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

  U skladu sa još uvek aktuelnim merama za sprečavanje širenja epidemije COVID-19, svakodnevno se preduzimaju svi neophodni koraci radi zaštite zdravlja naših potrošača i zaposlenih.