“Odbacila je san svake devojčice i napravila Volmart sa krunom od kraljevske porodice”: Otac Megan Markl ne slaže se sa njenom i Harijevom odlukom

0
Foto Profimedia

Tomas Markl je u intervjuu britanskoj televiziji optužio kćerku da je “pojeftinila instituciju kao što je kraljevska porodica” i odbacila san svake devojčice zbog novca.

U TV dokumentarcu Tomas Markl objašnjava da je “Harijevo i Meganino ponašanje sramotno, da se pretvaraju u izgubljene duše, a kraljevsku porodicu u Volmart s krunom”.

“To nije devojčica koju sam odgojio”.

Za dokumentarni film Kanala 5 on je rekao: ‘Kada su se venčali preuzeli su obavezu, a obaveza je da budu deo kraljevske porodice i da ih predstavljaju. A bilo bi glupo da to ne urade. To je jedna od najvećih dugogodišnjih institucija ikada. Oni je uništavaju, pojeftinjuju, čine je otrcanom … to ne bi trebalo da rade.”

Ovaj 90-minutni dokumentarac “Tomas Markle: Moja priča”, istražuje pozadinu “komplikovanim” odnosom s njegovom ćerkom i njihovim dramatičnim ispadima u toku pred njeno venčanje s princem Harijem u maju 2018. godine.

Megan je živela s ocem od 11 do 18 godine.

Očekuje se da će dokumentarac biti emitovan odmah, mada datum još nije utvrđen. Tomas Markle (75), penzionisani holivudski direktor rasvete, snimljen je kako zamišljeno govori o odluci Megan i Harija da se izbore sa pritiscima kraljevskog života i napuste svoje dužnosti. Kaže: “Kada se Megan i Hari razdvoje od … to će biti razočaravajuće jer je ona zapravo imala san svake devojke”.

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl neće više koristiti kraljevske titule i neće više primati novac iz javnih fondova za obavljanje kraljevskih dužnosti, saopštila je Bakingemska palata.

Kako javljaju britanski mediji njima će ostati titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koje će moći od sada da koriste iza svog imena, od sada kao Hari, vojvoda od Saseksa i Megan, vojvotkinja od Saseksa.

Oni nameravaju da vrate 2,4 miliona funti koliko je iz državnog budžeta utrošeno na revoniranje njiihove kuće (“Frogmor kotidž”), koja će ostati njihov britanski dom.