Obradović: Sutra ću u Skupštini saopštiti da li Dveri bojkotuju izbore…

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Predsednik Dveri Boško Obradovoić izjavio je za N1 da će sutra u Skupštini Srbije saopštiti konačnu odluku tog pokreta o bojkotu izbora.

Podsetimo, poral Nova.rs prethodno je objavio da će Dveri danas preispitati svoju odluku o bojkotu izbora.

Nova.rs objavila je da su lideri Saveza za Srbiju na sastanku održanom pre tri dana potvrdili da su odlučni u bojkotu izbora, dok je Obradović izneo stav da bi trebalo preispitati ovu odluku.

Nova.rs je najavila i mogućnost da na izborima učestvuje i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, ali je Predsedništvo Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, čiji je Bastać član, ranije danas još jednom potvrdilo odluku o bojkotu izbora.

Stav je, međutim, promenio Pokret slobodnih građana Sergeja Trifunovića koji je juče saopštio da će učestvovati na predstojećim izborima, iako su izborni uslovi “šest puta gori nego pre”.

Narodna stranka Vuka Jeremića potvrdila je za N1 da će o bojkotu izbora raspravljati na sastanku u ponedeljak.

1 KOMENTAR

  1. Sutra će u Skupštini da obnaroduje šta je odlučio da radi? Da nije nevaspitan do bola ne bi trebao više ni da prođe Bulevarom pored skupštine. Ali primitivac je ubeđen da mu se sve može. Tako se i ponaša. Bolje bi mu bilo da se vrati odakle je došao i da se ne vraća.

Comments are closed.