Obradović: “Pozivam policiju i vojsku, časne oficire, da se pobune, da zaustavimo ovo što nam rade godinama…”

3
Beograd, 6.05.2020. - Predsednik Pokreta Dveri Bosko Obradovic obraca se novinarima, danas u centralnom holu Doma Narodne skupstine. (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da je “ulaskom na skupštinsku sednicu” označio, pred kamerama, svoj lični bunt protiv ove “kriminalne vlasti” praveći pištaljkom “buku protiv diktature”.

“Nastaviću sa pobunom svuda i na svakom mestu, gde očekuju i gde ne očekuju, neću odustati dok se ne sruši ova vlast”, rekao je Obradović na konferenciji za novinare u holu Skupštine, navodeći da ga je obezbednje fizički izbacilo iz skupštinske sale.

Kako je rekao, osećao je obavezu da uđe u salu za sednice i javno se pobuni, zbog svih onih građana koji se ne plaše vlasti.

“Šta je nama drugo ostalo nego pobuna, nego borba protiv ovog korumpiranog sistema, nego svenarodni ustanak protiv jedne nenormalne vlasti koja ne sme više ni dan da traje”, rekao je Obradović.

On je rekao da zato poziva na pobunu, da “poziva svakog čoveka na njegov lično čin pobune, na njegovom radnom mestu, kod njegove kuće, na ulici”.

Posebno je pozvao, kako je rekao, novinare sa javnog medijskog servisa – Radio televizije Srbije da “prekinu emitovanje svojih lažnih vesti i pobune se protiv svojih korumpiranih direktora i urednika”.

On je pozvao “policiju da se pobuni da ne trpe da im kriminalni klan Nebojše Stefanovića bude na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova”.

“Časni oficiri i patriote kako možete da trpite da vam Aleksandar Vulin bude ministar odbrane. Časni predstavnici BIA kako možete da trpite da vas zloupotrebljavaju za partijske svrhe Srpske napredne stranke”, rekao je Obradović.

Kako je rekao, “pobunite se i vi – iz BIA, policije, vojske da zaustavimo ovo zlo, da zaustavimo ovu atmosferu građanskog rata koju svaki dan kreiraju iz vladajućeg režima, da zaustavimo ove laži i lopovluke, ovo što nam rade osam godina”.

(Beta)

3 KOMENTARA

  1. Ja sam bio častan podoficir, učesnik rata, dok Šutanovac, Tadić i Ponoš nisu kvazireformisali vojsku i ostavili me bez posla i na ulici, sa dvoje dece i nezapošljenom ženom. Za noć sam, u 35 godina života, sa svojom porodicom, pao na leđa mojim roditeljima. To su trenuci života, kojih, zahvaljujući vašim stranačkim prijateljima, ne želim da se sećam.
    Koliki bi smo mazohisti bili, ja i moja deca, koja su sada punoletna, pa da glasamo za Vas?

  2. Opet ljotićevac poziva vojsku i policiju na pobunu i rušenju države. I opet će da bude NIŠTA. DOKLE SRBIJO? Jel’ to u Skupštini novi rijaliti? Ili se veseljaci malo ismejavaju sa Narodnom skupštinom?

Comments are closed.