“Obradović i Đilas pokušavaju da atmosferu u društvu dovedu do takvih razmera da se građani obračunavaju…”

1
(BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović optužio je danas lidere Saveza za Srbiju (SzS) Boška Obradovića i Dragana Đilasa da “pozivanjem na ulicu i na sukobe pokušavaju da atmosferu u društvu dovedu do takvih razmera da se građani obračunavaju jedni sa drugima”.

Stefanović je u pisanoj izjavi ocenio da je nasilje “jedina stvar koja motiviše Boška Obradovića, Dragana Đilasa i njihove političke saradnike”.

“Za razliku od Đilasa i Obradovića koji smatraju da policija, tužilaštva i sudovi treba da budu u njihovim rukama, baš kao u vreme vlasti DS kada su njihovi predsednici opštinskih odbora predlagali i postavljali pogodne, podobne i one sudije i tužioce koji će služiti režimu i njihovoj političkoj stranci, za vreme sadašnje vlasti sudstvo jeste i biće nezavisno, tužilaštvo samostalno, a policija samo na strani svoga naroda”, naveo je Stefanović.

Pozvao je opozicione političare da “prekinu sa blaćenjem srpskih policajaca i napadima na te divne i časne ljude, koji se danonoćno bore za svoju državu i njenu bezbednost”.

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je danas pripadnike policije “da se pobune i da ne trpe da im kriminalni klan Nebojše Stefanovića bude na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova”.

Prethodno je izbačen sa sednice Skupštine Srbije jer je stao ispred mesta gde sedi predsednica parlamenta Maja Gojković i počeo da duva u pištaljku kako bi, kako je rekao, preneo poruku naroda kako se vlast ponašala tokom vanrednog stanja i borbe protiv pandemije koronavirusa.

(Beta)

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

1 KOMENTAR

  1. Видите како напредњаци таргетирају најјачег конкурента на политичкој сцени. Свако од њих је добио задатак да се уз било какву лошу и ружну појаву додаје реч Ћилас. И то ће трајати све док је Ђилас релевантна политичка фигура. Стално блаћење, вређање до изнемоглости, до границе пуцања, без трунке обзира, са апсулутном одсутношћу човечности, све док и најупорнијег и најразумнијег грађанина не сломе и не убеде да је Ђилас гори од црнога ђавола. Ђилас се додаје у све. Не давимо Београд позове да се лупају лонци, они додају Ђиласа, Н1, Крика, Бирн нешто објаве, они додају Ђиласа. Што ја пишем ово све Па да бих био мали шрафчић у механизму који би покренуо ово друштво да заустави власт у овом одвратном и сулудом понашању, јер ће у супротном, све то стићи на наплату, врло брзо, свима нама.

Comments are closed.