Objavljene fotografije na kojima Epstajnova žrtva masira Bila Klintona: Sve se dešava u trenutku kada se bivši predsednik SAD priprema za govor podrške Bajdenu

1
Foto: Profimedia

Britanski tabloid Dejli mejl objavio je do sada nikada viđene fotografije nekadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona kako se osmehuje dok ga masira žrtva Džefrija Epstajna, tada 22-godišnja Šonti Dejvis.

Slike su procurile dok se Klinton sprema da održi govor u znak podrške Džou Bajdenu na konvenciji Demokratske stranke.

Na fotografijama se vidi kako Šonti Dejvis, koja je važila za Epstajnovu ličnu maserku, masira Klintonova ramena, navodno, jer se ukočio tokom sna.

Prema pisanju Dejli mejla, fotografije su nastale u septembru 2002. godine na jednom aerodromu u Portugalu, kada je Epstajnov avion “Lolita Ekspres” sleteo da dopuni gorivo kako bi nastavio “humanitarni” let ka Africi. U tekstu se navodi i da je nedavno uhapšena Epstajnova saradnica Gilejn Maksvel ohrabrivala devojku da pomogne Klintonu.

Dejli mejl piše i da je Klinton upitao devojku “da li bi htela da proba”. Šonti Dejvis, koja sada ima više od 40 godina, tvrdi da ju je Epstajn silovao, pošto ju je Gilejn Maksvel nagovarala da radi za njega kao lična maskera.

O Klintonu, pak, kaže da je bio džentlmen tokom tog puta i da je bila šokirana kada je videla nekadašnjeg predsednik SAD da ulazi u avion.

1 KOMENTAR

  1. Само још да је Моника Левински измасирала Џефрија Епстајна.

Comments are closed.