Holivudski glumac Kevin Spejsi boravi u Beogradu i danas je prilikom šetnje glavnim gradom bez najave posetio Narodno pozorište.

Producentkinja Drame Narodnog pozorišta Jasmina Urošević otkrila je za Nedeljnik.rs kako je Spejsi došao u nacionalni teatar i pogledao deo generalne probe predstave “San letnje noći” reditelja Kokana Mladenovića.

“Obezbeđenje je preko ‘lokala’ pozvalo direkciju Drame i reklo kako je došao neki američki glumac koji želi da vidi Dramu Narodnog pozorišta. Mislili smo da je to neka šala”, priča Jasmina Urošević.

Ušla sam na probu i rekla Kokanu Mladenoviću: ‘U zgradi je Kevin Spejsi, pita da li sme da vidi deo probe’. Kokan je rekao: ‘Naravno, uvedi ga’. Glumice na sceni nisu znale da je Spejsi na probi

Jasmina Urošević

“Moj kolega je sišao da vidi o čemu se radi i doveo ga u direkciju Drame. Izgledao je najnormalnije, kao neki turista, ušao je sa menadžerom. Prijatan, ljubazan, fin, pitao je da li je neka proba u toku, jer bi voleo da vidi kako izgleda. Rekla sam: ‘U toku je generalna proba predstave ‘San letnje noći’, volela bih da možete da vidite, ali ne mogu da vas uvedem bez pitanja reditelja'”, kaže Jasmina Urošević.

Kako je rekla, ponudili su ga pićem, ali je Spejsi želeo samo da vidi kako izgleda deo predstave.

Profimedia

“Ušla sam na probu i rekla reditelju Kokanu Mladenoviću: ‘U zgradi je Kevin Spejsi, pita da li sme da vidi deo probe’. Kokan mi je rekao: ‘Naravno, uvedi ga’. Glumice na sceni nisu znale da je Spejsi na probi, jer je u sali bio mrak, generalna proba se odvija kao da je predstava i zaista u toku. Sprovela sam Spejsija i njegovog menadžera do Velike scene, ušunjali su se tiho, u mraku, sedeli su pola sata u gledalištu, pogledali deo generalne probe i izašli”, kaže Jasmina Urošević.

Kako su mediji ranije danas objavili, Spejsi je u Beogradu jer snima seriju ili film, kao i da nije poznato koliko će se zadržati.

Ipak, Jasmina Urošević kaže za Nedeljnik.rs da je razmenila kontakte sa njegovim menadžerom i pitala ih da li bi želeli da pogledaju neku od predstava Narodnog pozorišta.

“Ponudila sam im da pogledaju sutrašnju premijeru predstave ‘San letnje noći’ i dogovorili smo da u toku dana potvrde da li dolaze”, ispričala je Jasmina Urošević, navodeći i da se premijera te predstave na Velikoj sceni Narodnog pozorišta igra u 19 časova i 30 minuta.

Iznenada, danas u toku probe usao je u pozoriate Kevin Spacey, najnormalnije :-).

Posted by Jasmina Urosevic on Понедељак, 07. октобар 2019.

Kevin Spejsi je jedan od najpoznatijih svetskih glumaca. Njega je 2017. godine optužio glumac Entoni Rep, koji tvrdi da ga je Spejsi seksualno napastvovao 1986. godine kada je imao 14 godina. Spejsi se tada oglasio i rekao da se ne seća tog susreta, ali da duguje izvinjenje mlađem kolegi, ako je to istina.

Nakon toga, u javnost je izašlo još nekoliko osoba koje su Spejsija optužile za seksualno uznemiravanje.

1 KOMENTAR

  1. Надам се да госн’ Спејси неће снимити филм у складу са својим ставовима о Србима као “лошим момцима”, нешто у стилу А. Џоли.

Comments are closed.