O drogi, silovanju, serijskom ubici i naravno, Dejvidu Bouviju: Debi Hari izdala autobiografiju

0
Foto: Profimedia

Američka pevačica Debi Hari objavila je autobiografiju “Face It: A Memoir” u kojoj otvoreno priča o drogi, kolegama, silovanju, ali i o vezama sa slavnima, pišu britanski mediji.

Debi Hari, pevačica legendarne grupe Blondi, otkrila je da je legendarni Dejvid Bouvi jednom odlučio da joj pokaže polni organ u znak zahvalnosti za kokain koji je nabavila Igiju Popu i njemu.

“Jednom su Dejvid i Igi tražili kokain po Njujorku jer ga njihov diler nije imao. Meni je prijatelj dao gram kokaina, ali ga skoro nisam ni pipnula. Nisam marila za ‘koks’ jer me je činio nervoznim i stezao mi je grlo. Zato sam otišla do njih i dala im drogu, a oni su je ušmrkali u jednom potezu”, rekla je 74-godišnja Debi uz opasku da je “veličina” kod Bouvija “bila neverovatna”.

“To što je uradio bilo je smešno, slatko i seksi. Valjda sam osećala polaskanom, znate? On je jedan od velikih umetnika kojima se divim, očigledno je bio genije.”

Debi je otkrila da je kasnih sedamdesetih u Njujorku zamalo stradala od manijaka, kada ju je povezao. Kad je stisnuo gas, iskočila je iz automobila, a kasnije je povezala njegov lik sa serijskim ubicom Tedom Bandijem, koji je kasnije uhapšen zbog 30 ubistva.

Dok je živela sa gitaristom Krisom Stejnom, u njihov apartman ušao je provalnik i zavezao ih. Ona kaže da ju je tada silovao, držeći joj nož pod grlom. Ona kaže da nije prijavila policiji jer je mislila da joj neće verovati. “I to frustrira žene, jer ne možete ništa da uradite.”