Novo šoping iskustvo u najlepšem ambijentu: Otvara se “Ada Mall”

  0
  Foto promo

  “Ada Mall” ovog proleća otvara svoja vrata u Radničkoj ulici, preko puta Ade Ciganlije. Ovaj jedinstveni projekat koštao je preko 105 miliona evra, a zahvaljujući futurističkom dizajnu i činjenici da je rađen po evropskim premium standardima zelene gradnje, deklariše se kao najatraktivniji šoping mol u regionu.

  Inspiracija za stvaranje ovakvog centra nastala je iz predivnog ambijenta Ade Ciganlije, koja ga okružuje, stoga su u gradnji korišćeni pretežno prirodni materijali. Pored kamena, drveta, velikog broja staklenih površina koje obezbeđuju dovoljnu količinu prirodnog svetla, “Ada Mall” se može pohvaliti i prostranim zelenim površinama. Na njima su zasađene posebne biljne vrste koje, svojom lepotom i egzotičnošću, doprinose ugođaju terasa sa kojih se pruža jedinstven pogled na jezero i zalazak sunca u popodnevnim časovima.

  Uz brojne svetski poznate modne i kozmetičke brendove, u Adi će se pronaći i posebna ponuda kada je reč o hrani i zabavi, kojima je posvećen ceo treći sprat. “Ada Mall” će prvi put na ovim prostorima predstaviti mercado gastronomski koncept kao poseban deo food court-a pod nazivom Merkada. U njemu će se naći nesvakidašnji izbor restorana i kuhinja celog sveta, kao i poseban izbor vinskih sorti i piva.

  “Ada Mall” je osmišljen kao mesto susreta svih koji vole Beograd i u njemu žele da uživaju kroz nova iskustva šopinga, gastronomije, zabave i prirode koja je na dohvat ruke. Kao takav, postaje novi simbol grada čiju energiju, prirodnost i arhitekturu podržava i u nju se uklapa ne remeteći.

  Ada će biti krunisana novim centrom hedonizma i zabave krajem maja, a sve će početi spektakularnim vatrometom i VIP ceremonijom kojoj će prisustvovati preko dve hiljade zvanica među kojima će biti javne ličnosti, ljudi iz sveta biznisa, mediji, influenseri i drugi prijatelji “Ada Mall-a”.