Novitet na tržištu – ne propustite Crveni petak

    0

    Addiko banka, kao jedan od predvodnika inovacija na bankarskom tržištu, prvi put u Srbiji predstavlja akciju „Red Friday“. Ovog petka, 25.oktobra, one klijente banke koji uzmu keš kredit u iznosu većem od 600.000 dinara čeka pametni telefon.

    Red Friday predstavlja novinu na bankarskom tržištu Srbije i čini naše kreditne proizvode još atraktivnijim. Prateći nastojanje da izađemo u susret potrebama klijenata, ovim putem želimo da pokažemo da to zaista i mislimo“, izjavio je Nebojša Pantelić, član Izvršnog odbora Addiko banke. „Već smo prepoznati prema kvalitetu korisničkog iskustva, kao i kada su u pitanju naše m-banking i e-banking aplikacije. Novi klijenti će odmah imati mogućnost da se u to uvere, ako preuzmu naše aplikacije na telefonu koji ih čeka nakon uzimanja kredita. Na taj način će sebi dodatno olakšati svakodnevno upravljanje svojim novcem“, rekao je Nebojša Pantelić.

    U okviru akcije „Red Friday“, 25. oktobra u svakoj ekspozituri Addiko banke pametni telefon je spreman za klijenta koji uzme gotovinski kredit u iznosu većem od 600.000 dinara. Ukoliko je u pitanju postojeći klijent, trebalo bi da se refinansira obaveza uz dodatni keš u iznosu preko 600 hiljada dinara. Naravno, kao što su klijenti već navikli, sve to se može obaviti za manje od 30 minuta. Odobren u najkraćem roku i uz minimalnu dokumentaciju, Addiko kredit „2 u 1“ je dinarski gotovinski kredit, u okviru koga možete i da refinansirate deo obaveza.