Nova usluga u Idea online prodavnici: Pokupi svoju porudžbinu

  0

  Nakon postepenog uvođenja nove usluge “Pokupi” za kupce IDEA online prodavnice, posle više od mesec dana, kupci svoju porudžbinu mogu da preuzmu na infopultu 24 IDEA i Mercator prodavnice, u 17 gradova širom Srbije. Pored mogućnosti za besplatnu dostavu, kupci u IDEA online prodavnici od sada mogu da odaberu da svoju porudžbinu preuzmu u odabranim prododavnicama, u jednom od tri ponuđena termina tokom dana.

  „Verujemo da će potrošači širom Srbije sada biti još zadovoljniji kvalitetom usluge koju im pružamo, jer smo na ovaj način omogućili mnogima da kupovinu obave jednostavno, brzo i sigurno. Konstantno radimo na unapređenju kapaciteta i sigurna sam da će usluga “Pokupi” uskoro biti dostupna u još naših prodavnica i gradova širom Srbije”, izjavila je Maja Veselinović, direktorka Sektora Hiper, Online i Organic formata.

  Kada se registruje na online.idea.rs i napuni korpu, potrošač ima 2 opcije za preuzimanje proizvoda, dostavom ili opcijom “Pokupi”, a ukoliko se odluči za ovu drugu opciju bira jedno od ponuđenih mesta preuzimanja, kao i željeni termin dostave. Minimalni iznos za kupovinu je 1.500 dinara, a plaćanje je prilikom preuzimanja.

  Usluga “Pokupi” je aktivna u 24 prodavnice u 17 različitih gradova u Srbiji i to u Beogradu i Novom Sadu u prodavnicama na nekoliko lokacija, Inđiji, Novim Banovcima, Bečeju, Kanjiži, Vrbasu, Zrenjaninu, Apatinu, Bačkoj Palanci, Somboru, Temerinu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Loznici i Novom Pazaru.

  Spisak lokacija IDEA prodavnica za novu uslugu “Pokupi”, potražite na www.idea.rs