Nova usluga – direktno online plaćanje putem aplikacije Moj Wiener portal

  0

  Kompanija Wiener Städtische osiguranje proširila je funkcionalnost web aplikacije Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/  omogućivši uslugu direktnog online plaćanja ugovorenih obaveza putem ovog portala.

  Usluga je namenjena klijentima Wiener Städtische osiguranja, fizičkim i pravnim licima koji posetom portalu u svakom trenutku mogu izvršiti uvid u svoje polise osiguranja i njihov aktuelni status.

  Na aplikaciji Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/  dostupne su nove mogućnosti:

  •         online plaćanje aktivnih polisa koje su ugovorene u dinarima;

  •         direktna komunikacija sa Wiener Städtische osiguranjem razmenom poruka;

  •         pregled ostvarene dobiti po godinama za polise životnih osiguranja sa pravom učešća u dobiti.

  Dinarsko online plaćanje premije osiguranja sada se obavlja brzo i lako u samo nekoliko klikova.

  Podsećamo da je pristup aplikaciji Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/   jednostavan. Uz identifikacioni kod koji se dobija putem sms-a za fizička lica, ili mejlom za pravna lica, klijent može da kreira svoj jedinstven profil i dobije uvid u informacije o svojim ugovorima.

  Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/  je pregledan i lako razumljiv.  Može mu se pristupiti  i preko desktop računara, kao i preko mobilnih uređaja: laptop računara, telefona i tableta.

  Moj Wiener portal https://wiener.co.rs/moj-wiener-portal/  pruža veoma detaljan uvid u podatke o ugovorima i plaćanjima, a time bolju i efikasniju uslugu našim klijentima.

  Gde god da ste – digitalni servisi Wiener Städtische osiguranja će vam skratiti put do nas.