Nova OMV MaxxMotion goriva

  0

  Industrijski standardi i zahtevi znatno su napredovali tokom poslednjih godina. OMV je, uzimajući u obzir ove standarde, napravio još jedan važan korak napred i poboljšao formulu MaxxMotion goriva. Sadržaj aditiva povećan je za 10% u novom proizvodu. Rezultat: Nova OMV MaxxMotion goriva donose dodatnu vrednost vozačima u Srbiji.

  „Unapredili smo OMV MaxxMotion goriva kako bismo potpuno zadovoljili potrebe tehnologije savremenih motora u automobilima i odgovorili na promenljive potrebe kupaca. Novi MaxxMotion proizvodi uključuju veću dozu aditiva radi unapređenja performansi, smanjenog habanja, održavanja motora čistim i produžavanja njegovog veka na duži rok. Njihova upotreba dovodi do maksimalne efikasnosti motora i čini vaš automobil još pouzdanijim“, kaže direktor OMV odeljenja za razvoj proizvoda i inovacije Nikolaj Šubert (Nikolai Schubert).

  Sadržaj aditiva u MaxxMotion dizelu i benzinu za unapređene performanse

  Kako bi predvideo buduća dostignuća u tehnologiji goriva i još više unapredio kvalitet goriva, OMV tim za razvoj i inovacije ostvario je blisku saradnju sa vodećim pripadnicima automobilske industrije, istraživačkim institutima i univerzitetima. Nova povećana doza paketa aditiva za unapređenje performansi dodata je u oba MaxxMotion proizvoda – dizel i benzin.

  Aditivi omogućavaju duži životni vek vašeg automobila

  Paket inovativnih aditiva za unapređenje performansi sadrži još više molekula namenjenih zaštiti i čišćenju motora koji ga održavaju čistim na duži rok i produžavaju dugoročno njegov radni vek. Ovi molekuli dodatno obezbeđuju dobijanje više energije radi maksimalne snage i maksimalnog ubrzanja.

  „Ulažemo stalne napore u poboljšanje naših MaxxMotion goriva“, kaže Nikolaj Šubert. „Važno je da su kupci zadovoljni i da im obezbedimo pozitivan uticaj na efikasnost njihovih vozila, što zauzvrat ima pozitivan uticaj i na životnu sredinu. Unapred se radujemo susretu sa vozačima na našim OMV benzinskim stanicama kako bi i sami iskusili koliko su unapređena OMV MaxxMotion goriva – već sa prvim sipanjem osetiće razliku.“

  * Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na upoređivanje sa gorivima koja ispunjavaju minimum lokalnih standarda (EN 228 kada je reč o benzinu i EN 590 u slučaju dizela).