Nova era Vichy dezodoransa

  0

  Vichy predstavlja nove hipoalergene 48-časovne dezodoranse – Déodorant Minéral 48h Tolerance Optimale, 48h Déodorant Extreme Freshness i Déodorant Tolerance Optimale za muškarce. Tri nova dezodoransa sa čistom minimalističkom formulom, u eko-kompresovanom pakovanju, prilagođeni osetljivoj koži.

  Dezodoransi predstavljaju neizostavan deo naše beauty rutine, kojima započinjemo gotovo svaki dan. Upravo zbog toga, pronalazak onog odgovarajućeg ne predstavlja nimalo lagan zadatak. Osim što mora da zadovolji osnovu funkciju sprečavanja neprijatnih mirisa, on mora da bude nežan na našoj koži, kao i da sadrži sastojke koji će je ostaviti hidriranom i negovanom.

  Kako bi svojim potrošačima pružio odgovarajuću negu za osetljiva područja ispod pazuha, koja će ujedno sprečiti neprijatne mirise i koja će negovati kožu, Vichy je lansirao tri nova dezodoransa koji se mogu pohvaliti čistom formulom i ekološkim pakovanjem.

  Čista, minimalistička formula Déodorant Minéral 48h Tolerance Optimale dolazi u spreju ili kao roll-on, ujedno je hipoalergena, ima 0 odsto alkohola i parfema, nema aluminijumove soli, i može da se nanosi odmah posle depilacije ili brijanja. Posle prvog nanošenja ostavlja svež miris i hidriranu, glatku kožu, a formulisan je kako bi se pobrinuo i za najosetljivija područja. Osim Déodorant Minéral 48h Tolerance Optimale, Vichy je razvio i dezodorans za sve one koji dezodorans biraju prvenstveno prema mirisu 48h Déodorant Extreme Freshness. Dezodorans, koji ima podjednako čistu i minimalističku formulu kao prethodni, ali sa predivnim mirisom koji se ističe po glavnim mirisnim notama limuna i slatke limete.

  Kako bi i muška koža pazuha bila zadovoljna, Vichy je obogatio svoju kolekciju hipoalergenih dezodoranasa i sa Déodorant Tolerance Optimale, novim 48-časovnim dezodoransom. Dizajniran za osetljivu mušku kožu, pruža prijatnost svojom minimalističkom formulom od samo pet sastojaka, sa 0 odsto  alkohola i bez aluminijumovih soli.

  Efikasnost Vichy Minéral dezodoranasa primećena je i posle 48-časovnog delovanja i zaštite protiv neprijatnog mirisa znojenja. Dokazan osećaj svežine i smanjena vlažnost ispod pazuha nude celodnevan osećaj prijatnosti, a zahvaljujući izostanku alkohola, mogu se bezbrižno koristiti i posle brijanja.

  Važno je napomenuti da dezodoransi u spreju dolaze u inovativnom kompresovanom pakovanju od 100 mililitara koje ima broj korišćenja i efikasnost kao pakovanje od 200 mililitara. Takođe, 48h Homme sensitive dezodorans u spreju se može pohvaliti i sa 32 odsto manje ambalažnog materijala u odnosu na pakovanje od 200 mililitara, kao i do 2 puta  manje upotrebljenog gasa.

  Više informacija o formuli i delovanju Vichy dezodoranasa, možete potražiti na zvaničnoj Vichy stranici. Obradujte svoju kožu proizvodima koji će, pored svog primarnog zadatka, biti nežni prema vašoj koži i koji će joj pružiti negu koju ona zaslužuje.