Nov način kupovine uređaja iz Tehnomanije

0

Brz tempo života učinio je da moderan čovek ima sve manje vremena za sebe i za detaljno obilaženje radnji i razgledanje izloga. Danas, čak i najstrastveniji kupoholičari češće biraju da svoje sitnice kupuju od kuće zbog benefita koje pruža onlajn kupovina.

Ukoliko šoping volite da obavite brzo, i za tili čas, onda imamo lepe vesti.

Od sada u Beogradu, Novom Sadu i Nišu moguće je kupiti artikle Tehnomanije, uz mnogo manje iziskivanje vremena za šoping nego ranije. Potrošači mogu izbeći boravak u punim prodavnicama i svoj uređaj dočekati na vratima doma za samo sat vremena!

Reč je o novoj započetoj saradnji između lidera za prodaju tehnike Tehnomanije, ali i poznatog servisa za dostavu, kompanije Glovo. U saradnji sa ovom kompanijom, Tehnomanija je postala prva kompanija za prodaju tehničkih uređaja u Srbiji koja je dostupna na Glovo aplikacijii u zemlji.

Tehnomanija u okviru Glovo aplikacije nudi širok spektar uređaja koje kupci mogu priuštiti izuzeto brzo i lako. Sam princip poručivanja odiše izuzetnom jednostavnošću, tako da uz samo par klikova potrošači mogu poručiti neki od ponuđenih aparata iz asortimana Tehnomanije jako lako, uz neprestanu mogućnost praćenja pošiljke u realnom vremenu. Takođe, za sve kupce koji Tehnomanija artikle poruče putem Glovo aplikacije omogućena je i besplatna dostava do 30. novembra.

U Tehnomanija asortimanu Glovo aplikacije mogu se pronaći najrazličitiji mali kućni aparati, odabrani uređaji za lepotu i zdravlje, klimatizaciju i grejanje, sve za kuću, telefoni i tableti, foto i video, gaming i IT & office oprema.

U narednom periodu, dostava Tehnomanija uređaja preko Glovo aplikacije pored Beograda, Novog Sada i Niša najavljena je i za ostale gradove širom zemlje. Više informacija o Tehnomanija i Glovo saradnji saznajte na sajtu Tehnomanije.