Niti je Evroviziji trebala Madona, niti se Madona snašla na Evroviziji… A opet, uvek je dobro čuti ono “Life is a mystery…”

1
Screenshot

Dugo je najavljivana, bilo je i mnogo kontroverzi oko njenog nastupa. Madona je, podsetimo, odbacila pozive propalestinskih aktivista da bojkotuje takmičenje, ali je izjavila da će se uvek zalagati za odbranu ljudskih prava i da se nada da će videti novi put ka miru.

Madona je navela da podržava sva ljudska prava, komentarišući svoju odluku da nastupi.

“Nikada neću prestati da se bavim muzikom da bih udovoljila nečijem političkom planu, niti ću prestati da govorim protiv kršenja ljudskih prava bez obzira gde u svetu se dešavaju”, navela je ona u saopštenju.

“Srce mi se slama svaki put kada čujem o nevinim životima koji su izgubljeni u tom regionu i nasilju koje je često podstaknuto da služi političkim ciljevima ljudi koji imaju koristi od tog drevnog sukoba. Nadam se i mislim da ćemo se uskoro osloboditi tog užasnog cuklusa razaranja i stvoriti novi put ka miru”, dodala je Madona.

A onda – antiklimaks.

Svetska zvezda izgledala je kao da ne zna gde je došla, šta je uopšte Evrovizija.

Nosila je odoru koju je dizajnirao Žan Pol Gotje, a posle duge i preduge pauze najzad je izašla na binu.

A tada je Madona pokazala zašto je tolika zvezda, i zašto se isplati čekati je. Makar i na sekunda.

“Like a Prayer” ne može da bude promašaj, u kojim god uslovima.

“Možda ovo uopšte nije super, ali ja sam toliko opčinjena Madonom inače, da je meni spektakl”, kaže novinarka Nedeljnika.

Iako se ne bi svi složili s njom.

1 KOMENTAR

  1. Madona se propisno obrukala. Toliko je falsirala da je bilo tužno gledati je i slušati. 🤢

Comments are closed.