Nisu želeli na teren protiv Kosova, neće ih biti ni protiv Češke i Mađarske: Hadžibegić nije pozvao Ivanića i Stojkovića

1
Foto: Profimedia

Novi selektor reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić objavio je spisak igrača za prijateljski meč sa Mađarskom i duel petog kola kvalfikacija za EURO 2020 sa Češkom. Na tom spisku nema “Zvezdinih Crnogoraca”

Filip Stojković i Mirko Ivanić, zajedno sa bivšim selektorom Crne Gore, a novim selektorom Srbije Ljubišom Tumbakovićem, odbili su da igraju protiv Kosova u okviru kvalifikacija za EURO 2020. godine i sada zbog toga očigledno trpe posledice.

Njihovo odbijanje da zaigraju na toj utakmici, dovelo je do otvorenog medijskog prepucavanja između direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića i predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore i legende crveno-belih Dejana Savićevića.

Savićević je Terzića tada optužio da je vršio pritisak na igrača beogradskog kluba.

Zbog svega toga je bilo očekivano da će Hadžibegić izbeći Ivanića i Stojkovića, a pitanje je i kakva je uopšte njihova budućnost u reprezentaciji. To će se najbolje videti već na sledećem okupljanju, ako Stojković, prema predviđanjima, napusti Crvenu zvezdu.

1 KOMENTAR

Comments are closed.