“Nismo se opametili. Volim da igram košarku i volim da igram za Srbiju…”: Bogdan Bogdanović veoma teško podneo poraz u četvrtfinalu Mundobasketa

2
Foto: FIBA Mundobasket

Poraz od Argentine, drugi vezani na Mundobasketu, prekinuo je snove reprezentacije Srbije o medalji, a rođeni pobednik, Bogdan Bogdanović, to je veoma teško podneo.

“Oni su pokazali da su tim, košarka je timski sport… Nažalost, dva poraza zaredom smo doživeli, nismo se opametili, očigledno”, počeo je Bogdanović sa objašnjenjem, a onda zastao.

Njegovi uzdasi i prazan pogled govorili su više od reči, ipak, ubrzo je nastavio.

“Četvrtfinale je uvek najteže… Svako svakog može da nadigra i pobedi, to sam rekao i pre meča. Jesu oni nama ubacili maltene sve, ali bili smo na 4-5 poena zaostatka, imali smo ih, trebala nam je odbana…. Sad svako može da bude pametan”, rekao je Bogdanović.

Srbiju čekaju još dve utakmice do kraja prvenstva, ali u doigravanju od 5. do 8. mesta.

“Kako ćemo da se saberemo? Pa mi ovo radimo zato što volimo. Volim da igram košarku, volim da igram za Srbiju”, zaključio je Bogdanović.

2 KOMENTARA

  1. Ti i većina ste uvek bili tim, a onda dodje neko ko to razbije, jer ne želi da se mnogo troši. Svaka tebi čast, ponosu Srbije, živ i zdrav bio.

  2. A ta odbrana, moj Bogi, je trebao da bude Nikola Kalinić… Prst na čelo stavi moj Sale Đorđeviću pa dobro razmisli da li je vredelo takvog igrača izostaviti i zbog čega…

Comments are closed.