“Nismo bili spremni. Ja prvi. Igrao sam kao go..o”: Nemanja Bjelica na ivici suza tokom konferencije posle poraza od Argentine

0
Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Argentine, a na zvaničnoj konferenciji za štampu po završetku meča, u ime tima novinarima se obratio Nemanja Bjelica.

“Na početku bih želeo da se izvinim svima, našim ljudima koji su nas podržavali, bili uz nas. Naši protivnici su danas više želeli pobedu. Mi nismo bili dovoljno mentalno spremni. Mislim na igrače. Nismo bili mentalno spremni za ovako važnu utakmicu. Ja prvi. Znate, postoje neke stvari važnije od košarke. Naš prijatelj je bio tu, igrao je uprkos svemu…”, zastao je Bjelica na kratko.

Izgledalo je kao da zadržava suze.

“Igrao sam kao go..o. Mi smo je..no dobra grupa momaka. Ovo boli. Svi smo plakali dok smo ih gledali kako slave. Radili smo mnogo ovog leta, teško je, ali ovo je košarka. Pokušali smo da pobedimo na pogrešan način. Posle nekoliko godina mi smo bili favoriti za osvajanje Svetskog prvenstva. Izgledali smo loše na terenu”, dodao je Bjelica.

On je rekao da je na ekipi da se pripremi za naredne mečeve i da turnir završi kao tim.