Nikolas Kejdž će glumiti Nikolasa Kejdža u filmu o Nikolasu Kejdžu: Ćerka ga mrzi, u dugovima je preko glave i preklinje Tarantina za ulogu

0
Foto: Profimedia

Nikolas Kejdž navodno pregovara o ulozi u filmu o njemu u kojem će glumiti, razume se, sebe, a koji govori o Kejdžovim pokušajima da dobije ulogu u Tarantinovom filmu, piše Independent.

Zvuči komplikovano, ali nije. Prema pisanju The Hollywood Reporter , pitanje je trenutka kada će Lionsgate kupiti ovaj film pod nazivom “Unbearable Weight of Massive Talent”, ili “Nepodnošljiva teškoća ogromnog talenta”.

Scenaristi su Tom Gormikan (That Awkward Moment) i Kevin Iten (Ghosted).

U filmu Kejdž navodno razgovara sa narcisoidom verzijom sebe iz devedesetih koja se današnjem Kejdžu ruga što nije poznat, ali i zato što je snimio previše niskobudžetnih filmova.

Kejdž u filmu pokušava da izmiri dugove, pa pristaje da se pojavi na rođendanskoj zabavi pripadnika meksičkog narko-kartela koji je njegov fan, a koji želi da Kejdž vidi scenario za film koji je narko-bos napisao.

Uz to, Kejdž pokušava da usreći svoju ćerku tinejdžerku.

Trenutno, kako navodi Independent, autori filma za ulogu Nikolasa Kejdža ne razmatraju nikoga osim upravo Nikolasa Kejdža.