“Nikola Jokić u kladionici u Somboru cepa pivo sa ortacima”: Fotografija koja prikazuje sav besmisao plej-ofa

5
Tanjug/AP Photo/John Leyba

Fotografija na kojoj se nalazi srpski NBA as Nikola Jokić postala je potpuni hit na društvenim mrežama.

Jokić u jednoj kladionici sedi sa drugarima i pije pivo, a fotografija je navodno, tako su nam društvene mreže saopštile, nastala u Somboru samo dva dana nakon eliminacije Denvera u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije.

Ne može se utvrditi da li je to istina, a možda – mada, koja je verovatnoća – ovaj dečko samo liči na najboljeg srpskog košarkaša, ali čini se da Jokara svakako ove godine ima drugačije planove za oporavak od naporne sezone u kojoj je sa svojim Denverom stigao do sedme utakmice polufinala…

Očekivano, ova priča je dobila dopunu sa Instagram profila burazzers.net sa kog i je potekla ova fotografija.

Navodno, reč je o staroj slici. A sa profila je stigla poruka:

“Slika koja kruži, a koja je potekla odavde je od prošle godine, a možda i ranije, neam pojma. Okačio sam je kao vid zajebancije u sklopu redovnog “humorističnog sadržaja” koji ovde plasiram.

Za Jokaru mislim da je APSOLUTNA CARINA i da ga kao narod ne zaslužujemo. Oni što ga prozivaju da više voli pare od svoje zemlje su isti oni koji idu na mitinge za sendvič i crvenu. Mislim da je bespotrebno isticati koliko je ispromovisao svoju zemlju u svetu, dovoljno je što su mu prezime naučili. Ne bih širio temu, samo sam imao potrebu da podelim svoj stav. Zato podrška Burazzeru Jokari.”

5 KOMENTARA

 1. Promoviše samo sebe,dečko neće da igra za Srbiju i to je to,ne treba mu davati na nikakvom značaju,ima ko hoće .

 2. Dosta više gluposti i primitivizma!
  Nikola Jokić je svoj i deo svoje sadašnje familije. Pustimo na miru da se ovaj biser talenta i košarkaške inteligencije razvije u neprikosnovenog dijamanta sa naših prostora! I isključivo i nedeljivo je samo njegovo pravo da o d l u či hoće li ili ne da igra za reprezentaciju.
  Sve druge opcije su apsolutno nepoštovanje njegove ličnosti i integriteta.
  Svi možemo da ga gledamo, uživamo i radujemo se njegovom talentu i veličini ili ne! Ali sopstvene frustracije treba da ostavimo po strani. Ko to nije u stanju otvoreno i bez srama, pokazuje da neke stepenice u svom individualnom razvoju još uvek nije dostigao.
  I zato želim Nikoli da ostane svoj i da nas uveseljava i ushićuje kao i do sada!

  • Sta tebe ushicuje u svemu ovome nije mi bas jasno, mora da sam se sapleo na tu tvoju stepenicu u glavi. On ne postuje SVOJU ZEMLJU , SVOJE NAVIJACE, ali zato postuje Amere koji su mu prosipali bombe po glavi. Svaka cast na prioritetima. Prava moralna velicina. I ti si takav, a komentar ti je do jaja. I niko nije “svoj i deo svoje familije” ako se bavi javnim poslom. To ne znas, a mnooogo si pametan. Ajmo svi po pare u Ameriku…e moj glupi Srbine koji o sebi mislis da si emancipovani gradjanin sveta, je li?

 3. Svi koji vole košarku, svima je drago da je Jokić uspeo i očitao je Amerima kako se igra srcem.Jokić je rođen za taj sport to se ne uči to se oseća,za to se diše.Želim mu dobro zdravlje i dug život i da odgaja kasnije generacije dobrih igrača.

Comments are closed.