“Niko ne traži da imamo po tri, četiri maske…”: Vučić pozvao na poštovanje epidemioloških mera

2
Screenshot/Instagram/Buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da budu odgovorni i poštuju sve epidemiološke mere, kako bi se vodila borba protiv koronavirusa.

“Niko ne traži da imamo po tri, četiri maske, ali da se drži distanca, da se ponašamo svi u skladu sa merama, da bismo zemlju sačuvali”, rekao je Vučić.

On je istakao da je moć zdravstva jedna od osnovnih poluga po kojoj će se pratiti uspeh jedne zemlje.

Država će se u narednom periodu potruditi, kako je rekao, da olakša rešavanje životnih problema pripadnika službi bezbednosti, vojske, policije i BIA, kao i zdravstvenih radnika, pre svega stambena pitanja, što podrazumeva dalja ulaganja, preneli su mediji.

2 KOMENTARA

  1. Bas je lepo sto gospodin Vucic poziva na orpeznost, nosenje maski, distancu, ali sta cemo sa gospodinom Vucicem, koliko on i njegovi saradnici postuju ovo o cemu pricamo. Koliko se to postuje i na TV gde se vidi da voditelji pa i gosti ne nose maske tu distanca nema sta da trazi jer je sve u studiju sa snimateljima i inim posmatracima reflektorima divota za virus, kako cemo gospodine Vucicu, jer vi kao Prvi morate svojim primerom uvek i na svakom mestu da budete primer postovanja propisanih mera. Ziveli

    • Ide na fakultet sa 40+ i jedini koliko vidim ne nosi masku? Blago njemu kada ima vremena i novca da ponovo studira i što iz čistog hira može da ne nosi masku. A i distanca je baš po preporuci. Ccc…

Comments are closed.