“Nije tačno da sam želeo da odem. Tačno je da sam bio ljut”: Savo Milošević o odlasku iz Partizana

0
Foto: Profimedia

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da nisu tačni navodi da je hteo da napusti klub i dodao da od ekipe očekuje dobru reakciju u predstojećoj utakmici protiv Vojvodine.

“Nije tačno da sam želeo da odem. Tačno je da sam bio ljut. Nisam se pojavio na konferenciji za štampu i to je moja greška, dugujem izvinjenje svim medijima. Nemam opravdanja osim… vremenom se skupljaju razne stvari i to je bila moja reakcija koja nije bila primerena i apsolutno nemam opravdanja. Ako možete opraštajte, ako ne sudite“, rekao je Milošević na konferenciji za novinare u SC Teleoptik.

Na pitanje da li je „ribanje“ igrača bilo važnije od konferencije, Milošević je odgovorio: „Delom, ali ono još nije završeno“.

Takođe, upitan šta je rekao igračima posle tog poraza, on je rekao: „Svašta, ali većina od toga nije za javnost“.

Upitan za igre ispod nivoa njegove ekipe u prvenstvu, Milošević je rekao da je suviše velika razlika između onoga što ekipa igra u Ligi Evropa i u Super ligi.

„Jedan od naših zaključaka je broj igrača sa kojim igramo sva takmičenja nije dovoljan da bismo igrali na istom novou i u domaćoj ligi i u Evropi. I ovo govorim kao činjenicu, ne kao opravdanje. To nas nikako ne opravdava“, naveo je on.