“Nije preminuo mladić pretučen na Terazijama…”: Beogradski centar za ljudska prava demantuje informacije sa društvenih mreža

0
Foto Screenshoot/Twitter

Beogradski centar za ljudska prava demantovao je informacije sa društvenih mreža da je preminuo mladić koja je policija pretukla u sredu uveče na Terazijama u Beogradu. Iz ove organizacije je za N1 potvrđeno da je mladić dobro i da su ga pregledali lekari.

Društvenim mrežama se sinoć proširio snimak kako grupa policajaca palicama tuče i šutira mladića na Terazijama dok on leži na kolovozu, što su nastavili da rade i ostali pripadnici policije dok su prolazili pored njega.

Mladić je posle batina ostavljen da leži na kolovozu, a na trotoar su ga sklonili pripadnici policije koji su naišli u policijskim džipovima.

Beogradski centar je demantovao informacije koje su se danas pojavile na društvenim mrežama da je mladić preminuo, navodeći da je on dobro i da su ga pregledali lekari.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije demantovalo je danas navode da je policija sinoć uhapsila celu ekipu Hitne pomoći zbog navodnog smrtnog slučaja.