„Ni Vučić ni ja nismo krivi što opozicija nije u Skupštini. Ovo nije zabavište“

2
Roman PILIPEY / AFP / Profimedia

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da ni on ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu krivi što opozicija nije u parlamentu.

On je u intervjuu za portal 24sedam.rs rekao da su pre izbora upozoravali da bojkot nema nikakav smisao, da su to opoziciji poručivali i iz Evrope, ali da je opozicija odlučila drugačije i da sada nema smisla da se priča o tome zašto „nekih iz opozicije nema u Skupštini“, prenosi N1.

„Šta je trebalo, da kažemo – evo uđite u Skupštinu, uzmite mandata koliko vam treba, jer je loše da vas nema u parlamentu? Skupština nije zabavište. Oni koji nisu u Skupštini jedini su odgovorni za to i samo oni treba da objasne zašto nisu obavili taj posao, niko drugi“, poručio je Dačić.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga „ISTORIJA 21. VEKA“ za samo 7.999 dinara!

2 KOMENTARA

  1. „Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da ni on ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu krivi što opozicija nije u parlamentu.“ Одговорни су сви они који су својим чињењем или нечињењем створили неравноправне изборне услове, а међу њима сте и вас двојица, и то врло високо на листи.

  2. Тај потписник Бриселског споразума, који нема трунку карактера ни образа прича о изборима и да бојкот није имао смисао. Имао је и те како смисао, јер он сад председава најгорим парламентом у историји српког парламентаризма. Какав он, спрам њега и парламент, тачије посланици парламента. Баш такве је заслужио и Дачић и Вучић, то су ти који не разликују оргије од оргуља. То су они који подржавају дан насиља над женама. То је политика Дачић-Вучић, политика моралне пропасти Србије, само да би они имали корист. Док су они на власти да таљига, а после њих потоп. Демокртаске институције, које су и Коштуница и Тадић мукотрпно градили, њима не значе ништа ако не раде у њиховом интересу-што значи да престају да буду слободне и демократске.
    Уништили су све телевизије и новине. Поштен грађанин, опозиционо оријентисан, нема више нормалну телевизију или новину коју би гледао и прочитао, а која се финансира из домаћих средстава, која је национална, патриотска, грађанска. Не, гурнули су огроман број грађана који не подноси ову власт да се информишу на кабловским каналима чији су власници странци, што може да представља дугорочно озбиљан проблем у будућности, јер ћемо имати дефицит патриотизма у држави. О томе нико не размишља.

Comments are closed.