“Neophodna nova detaljna istaga o smrti Vladimira Cvijana”: Advokat Aleksandar Ivanović o tome “ko je toliko moćan da tri godine krije informaciju o smrti”

0
screenshot/youtube

(Beta) – Advokat Aleksandar Ivanović izjavio je da je neophonda nova, detaljna istraga svih okolnosti u vezi sa smrću Vladimira Cvijana i ukazao da se “nameće pitanje ko je dovoljno moćan da od javnosti tri godine prikriva informaciju da nije živ”.

“Kada je nakon tri godine sve ovo dospelo u javnost, Tužilaštvo  nije smelo da odbije zahtev za uvid u predmet pod obrazloženjem ‘dosta toga se saznalo iz medija’. Takav stav Tužilaštva ne doprinosi rasvetljavanju vrlo čudnih okolnosti”, rekao je za današnji list Danas, Ivanović, koji je i predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS).

“Naprotiv”, naglasio je, “produbljuje sumnje i utiče na stvaranje jakog utiska  da se nešto krije u vezi sa Cvijanovim slučajem”.

Na pitanje o rasvetljavaju ubistva njegovog strica Olivera Ivanovića, advokat je istakao da je prošlo više od tri godine od zločina  a “zvanični Beograd i dalje najavljuje kako zna ko su izvršioci i kako napreduju u istazi”.

“Problem je što rezultate te istrage ne vidi niko sem njih”, rekao je Ivanović.