“Nemam vremena i ne želim da se ljutim. Moj savet je – malo više pozitivne energije i poštovanja”: Tanja Fajon o kritikama Ane Brnabić

0
Foto: Tanjug

Evroparlamentarka Tanja Fajon reagovala je na Tviteru zbog kritika da je neobjektivna koje joj je uputila premijerka Srbije Ana Brnabić na TV Pink i poručila da nema vremena da se ljuti na one koji nemaju dobro mišljenje o njoj.

Brnabić je na TV Pink izjavila da Tanja Fajon “nije naročito objektivna” jer je njena grupacija u EP, dan pre posete evroposlanika Beogradu, organizovala debatu za Savez za Srbiju u kojoj se nisu čula drugačija mišljenja, već “svakakve poluinformacije i čiste laži”.

“Nemam vremena i ne želim da se ljutim, niti da mrzim ljude koji me ne vole ili nemaju dobro mišljenje o meni. Imam previše posla da uzvratim dobrim onima koji me podržavaju i daju mi energiju. Moj savet za čitav decembar glasi – malo više pozitivne energije i poštovanja”, napisala je Tanja Fajon na Tviteru.

Fajon je predsedavajuća Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje sa Srbijom i članica delegacije EP koja je učestvovala u međustranačkom dijalogu vlasti i dela opozicije o poboljšanju uslova za slobodne i fer izbore u Srbiji.