“Nema rupa u zakonu, već u obrazima onih koji ga ne primenjuju”: Taksisti ponovo protestovali

1
Foto: Tanjug

Beogradski taksisti protestovali su i danas ispred zgrade Vlade Srbije, blokirajući raskrsnicu ulica Kneza Miloša i Nemanjine.

Kako je javio N1, kao i prethodnih dana kolone taksi vozila krenule su ka centru grada sa četiri punkta. Prema rečima organizatora protesta, učestvovalo je oko 3.000 vozila.

U fokusu današnjeg protesta je bila izjava predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da CarGo ne krši zakon, već pronalazi rupe u njemu, a taksisti su zatražili njenu ostavku.

Taksisti su “održali predavanje” za predsednicu vlade, ali i za ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branka Ružića koji je rekao da “taksisti upiru prstom u pogrešne mete”.

“Jedna premijerka i jedan profesor, dve učene glave, ne bi smeli da iznose takve stvari. U Zakonu o prevozu putnika ne postoje rupe, samo u obrazima onih koji ne primenjuju zakon”, rekao je između ostalog Boško Vukojević, jedan od lidera taksista u protestu.

1 KOMENTAR

  1. Bezobzirnost i neosnovanost tzv protesta je suvisno komentarisati, ali koja to vlast dopusta blokadu grada nedeljama???? Drugi protesti takvog tipa su guseni na brutalan nacin!!! Ima li kraju korupciji i bezobrazluku?

Comments are closed.