“Nekada je ‘Lutku sa naslovne strane’ publika pevala od početka do kraja…”: Trifunović o nastupu “Riblje čorbe” na mitingu SNS

9
Nedeljnik

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović najavio je sinoć na Tviteru, posle skupa “Budućnost Srbije”, da opozicija nastavlja s protestima.

“Izazov – mi sutra nastavljamo. A ti, Aleksandre Vučiću, dovuci ovu istu ekipu sledećeg petka. Pa da se ćeramo. Taman se svi spojimo za prvomajski uranak”, poručio je, u svom stilu, Trifunović.

Trifunović je prokomentarisao nastup Bore Čorbe i rekao da je nekada “Lutku sa naslovne strane” pevala publika od početka do kraja.

Pre skupa SNS, Trifunović je prokomentarisao i najavljeni nastup Olivera Mandića: “Ako Oliver Mandić zapeva i zasvira uživo, potpisujem za SNS”.

Protest “Svi kao jedan – jedan od pet miliona” biće održan danas u Beogradu, sa početkom u 18 časova, kod Terazijske česme.

Na opozicionom skupu, večeras će govoriti advokat Božo Prelević i predstavnik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović. 

Istovremeno, danas ističe rok koji su lideri Saveza za Srbiju i drugi predstavnici opozicije dali vlasti da ispuni zahteve definisane na prošlonedeljnom mitingu opozicije ispred Skupštine Srbije.


9 KOMENTARA

 1. Fuj za vas a fuj i za Mandića fuj i za Sokak ,žalosno je da muzika promoviše politiku na šta ste spali e moji Velikani …

 2. Mi Srbi smo pogan narod,udaramo na svog najbližeg,a popovi žive kao carevi jer im pune dzepove grešnici koji misle da je to dovoljno za oprost.Sve ovo što se dogadja je kazna za ubistvo kneza Mihaila,drugim rečima,nema više Srbina koji liči na onog iz Velikog rata koji nosi pobedu,a seti te se Miljkovića:”Hoće li sloboda umeti da peva kao što su sužnji pevali o njoj?” Nije sve crveno u isti mah i crno,ja se ne stidim svoje istorije,ali se stidim Vučićevog apsolutizma i Sergejeve bahatosti,srpske nekulture i nepoznavanja sopstvenog pravopisa,stidim se i Pinka i Happy tv,a trudim se da vaspitam dete da se postavi iznad ovog srpskog blata,a da je ponosan baš zato što je Srbin.

  • Draga Svetlana,

   Hvala Vam na komentaru, slazem se sa Vama.
   Konstruktivna kritika – posle zareza ide prazan prostor.

   Srdacan pozdrav, Goran.

 3. Tuzno je koliko Trifunovic i njegovi fanovi lice na titoiste,svi koji suprotno misle od njih su losi.Po njima demokratija je ako misle samo kao oni.E to se zove Jednoumljr,pomislismo proslo je?al prevarismo se.

 4. POGLEDAJ DZEP SVOJ BORO MOJ, SVE SAMI EVRI I DOLARI…
  NECES DA BUDES CLAN MAFIJE AL’ VOLIS EVRE I DOLARE..
  A KAD ODES BOGU NA ISTINU,
  SETI SE KOME SI PEVAO,A KAKVE SI
  SNOVE SNEVAO.

 5. re: Trifunović je prokomentarisao nastup Bore Čorbe i rekao da je nekada “Lutku sa naslovne strane” pevala publika od početka do kraja.

  Tvrdio je da ne svira narodnjake, ali je rekao i da neće više da se bavi politikom. a eto vidi šta si uradi.

Comments are closed.