Ne vrtite uvek istu ploču

0
Foto: Promo

Predstavljamo vam novu promotivnu aktivnost koju zajedno realizuju Mastercard i Mascom. Izabrali smo neodoljive gramofone i albume kojima ćete upotpuniti svoju kolekciju ploča.

Od 15. novembra do 5. decembra 2019. godine u Mascom internet prodavnici imaćete priliku da, plaćajući Mastercard karticom (minimalan iznos 3.000,00 dinara), osvojite vredne poklone:

“Crosley white” gramofon uz tri ploče po kupčevom izboru (koje su u trenutku osvajanja poklona na stanju u Mascom prodavnici)

“Crosley Portfolio Tourmaline” gramofon uz dve ploče po kupčevom izboru (koje su u trenutku osvajanja poklona na stanju u Mascom prodavnici)

“Crosley Cruiser Green” gramofon uz dve ploče po kupčevom izboru (koje su u trenutku osvajanja poklona na stanju u Mascom prodavnici)

CD BOX SET / David Bowie / Loving The Alien

grafika benda “Ekatarina Velika” i po izboru kupca

komplet od tri ploče benda “Disciplin A Kitschme”(Londonska faza)

komplet ploča benda “Ekatarina Velika”

komplet grafika benda “Ekatarina Velika”

U promociji može učestvovati prvih dvesta potrošača koji su ostvarili kupovinu od minimum 3.000,00 dinara. Pored osam kupaca koji će osvojiti glavne poklone, ostali će dobiti CD po izboru u vrednosti od 999,00 dinara. Posetite našu internet prodavnicu na adresi: www.mascom.rs i započnite nešto neprocenjivo.