“Smisao protesta je da se svi ujedinimo. Ne vidim ništa loše u tome…”: Obradović o kritikama Jelene Anasonović

0
Foto: Tanjug

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da su protesti “Jedan od pet miliona” politički i da je smisao protesta ujedinjenje svih, i građana, studenata, udruženja, javnih ličnosti i opozicionih političkih stranaka protiv akteulne vlasti, preneo je Danas.

“Ne vidim ništa loše u tome i ne vidim drugačiji način da se suprotstavimo ovoj vlasti, nego svi kao jedan”, rekao je Obradović upitan da prokomentariše kritike nekadašnje učesnice protesta Jelene Anasonović na račun opozicionih političkih stranaka.

On je rekao da mladim ljudima koji već godinu dana organizuju proteste “treba skinuti kapu na istrajnosti i borbi”.

“Ovaj režim neće pasti dok mi ne ustanemo i to je moj odgovor svakom građaninu koji me pita na ulici dokle će sve ovo da traje. To niko ne može sam da uradi, ni studenti, ni javne ličnosti, ni političke stranke, jedino mi možemo zajedno skinuti ovu vlast”, istakao je Obradović.

On je kazao da “Jedan od pet miliona” kao udruženje građana organizuje protest uz javnu podršku opozicionih stranaka jer ti mladi ljudi kako je istakao “rade izuzetnu stvar” i svako ko može treba da ih podrži, jer to što oni rade je “herojski čin”.