Ne, “štrajk glađu” Aleksandra Vulina nije bio vest na CNN-u

5

Toliko je Tviter preplavljen prizorom koji vidite iznad ove rečenice da je neophodno u toj istoj odmah i napisati: ne, najavljeni štrajk glađu Aleksandra Vulina zbog “nasilja opozicije” nije bio vest CNN-a.

Neko je podvalio fotku TV ekrana na kom je, kao, bio uključen “brejking njuz” program CNN-a koji je, kao, dao vest: “Hilarious! Syrbian Defence Minister – Alexandar Vulin on a hunger strike against opposition. (isn’t fake news)”.

Ali, da, jeste fejk njuz. Ili fora, ajde.

Već iz tog naslova je jasno. U stvari, već u reči “Syrbian” pada svaka mogućnost da su srpski ministar odbrane i njegova namera da štrajkuje glađu dospele u žižu svetske javnosti.

Osim toga, u gornjem levom uglu piše “Bezgrade”, umesto “Belgrade”. A u gornjem desnom uglu stoji Trampova slika na kojoj se hvata za glavu sa naslovom: “His brain is radiated! Bill Clinton did that to this poor man”. (“Njegov mozak je ozračen: Bil Klinton je to učinio ovom jadnom čoveku”).

Dosta neozbiljno.

Ali, daj to, daj odmah na Tviter, daj fejv, daj masovni ritvit… Tako su Tviteraši ponovo naseli.

5 KOMENTARA

  1. Zar ovaj Vulin nema ni malo stida, ajd’ sto mu je tetka kupila stan od 200 hilj.evra,ali ova laz je jos bizarnija, u kakvoj to zemlji mi zivimo i kakvi ljudi vladaju ovom ukletom kvazi drzavom, jel oni misle da smo svi mi svinje ili ovce kad ovako bezobrazno manipulisu, lazu i prave rijaliti farmu i od sebe i od od svih nas po ugledu na Pink tv.

Comments are closed.