“Ne sećam se da sam ikada video Virdžiniju Gufri. Kajem se što sam ostao uz Epstajna”: Princ Endrju prvi put o druženju sa milijarderom i optužbama o seksualnom zlostavljanju

0
Foto: Profimedia

Britanski princ Endrju, u intervju za BBC koji će biti emitovan večeras, po prvi put je govorio o svom druženju sa Džefrijem Epstajnom i optužbama sa kojima se susreo tokom suđenja tragično nastradalom milijarderu.

Taj intervju bio je predmet pregovora više od šest meseci, prenosi Gardijan, a Endrju je govorio o svim temama koje zanimaju britansku javnost.

Na pitanje kako se oseća sada, kada sa vremenske distance pogleda na svoje druženje sa Epstajnom, Endrju kaže da mu se mišljenje promenilo.

“Nakon mnogo neprospavanih noći i posle stotinu puta postavljenih pitanja, nisam ponosan na to. Ipak, u tom trenutku mi nije izgledalo da radim nešto nečasno, a o časti sam uvek vodio računa”, tvrdi Endrju koji ističe da se ne seća da je nekada video Virdžiniju Gufri koja je Epstajna optužila da ju je naterao na seksualni odnos sa Endrjuom.

On je rekao da je upravo stvar časti to što je sa Epstajnom ostao prijatelj i posle presude da je kriv za seksualno zlostavljanje i da je time narušio ugled čitave kraljevske porodice.

Ipak, više puta je ponovio da lično nije bio uključen u bilo kakve aktivnosti za koje je optužen od strane Virdžinije Gufri i da se ne seća da je ikada u životu i video.

Ona je nakon što je saznala šta je princ rekao u intervjuu, samo kratko poručila: “I on i ja znamo šta je istina”.