“Ne plačem ja, ti plačeš. Ne. Ja plačem”: Kako je Tobajas Heris podneo odlazak Bobija Marjanovića iz Filadelfije

0
bobi-i-tobi
Foto: Profimedia

Jeste Boban Marjanović snimao film sa Kijanu Rivsom i jeste tako uplovio u Holivud na mala vrata – ako čovek od 222 centimetra može da uđe na bilo koja mala vrata – ali je njegova saradnja sa jednim drugim Amerikancem privukla mnogo više pažnje.

“Bobi i Tobi” šou je jedna od boljih fora u NBA ligi u poslednjih nekoliko godina. I po zabavnoj formi i po “glumačkom sastavu”.

U pitanju je svojevrsni rijaliti program o prijateljstvu dva posve različita igrača koje spaja “samo” prijateljstvo.

Tobajas Heris i Boban Marjanović prvi put su se susreli u svlačionici Detroit Pistonsa da bi ih sudbina ponovo spojila u Los Anđeles Klipersima. Koliko je njihova prijateljska veza postala čvrsta govori i činjenica da su bili deo zajedničkog trejda u Filadelfiju.

Ipak, putevi im se ponovo razdvajaju. Marjanovićev menadžer Miško Ražnatović objavio je u jednoj od svojih čuvenih zagonetki da će Boban karijeru nastaviti u Dalasu.

Kada je ta informacija izašla iz okvira zagonetke i postala relevantna vest, svi su čekali potvrdu da će i Heris, nekakvom magijom, biti deo Dalas Maveriksa od početka nove sezone. To se nije dogodilo.

Heris je zanimljivim objavama na društvenim mrežama pokazao koliko će mu prijatelj i kolega nedostajati.

I NBA TV je istakao da će nam svima nedostajati druženje i saradnja dvojice košarkaša, a Tobi je i na to imao živopisnu reakciju: