“Ne mogu da pogodim, neće da prođe kroz obruč. Da li sam umoran od Mundobasketa? Moglo bi da bude bilo šta…”

2
Foto: Profimedia

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Njujork Nikse na gostovanju, rezultatom 129:92. Bila je to bitna pobeda za Denver, koji je tako prekinuo niz od dva poraza. Bio je to lek za sve rane nastale porazom od Lejkersa.

“Čak i kada smo imali  veliku prednost, bili smo fokusirani, igrali smo na pravi način. Pogađali smo. Imamo dosta igrača sa dvocifrenim brojem poena”, rekao je Nikola Jokić.

Koliko je pobeda protiv Niksa bila osveženje za tim Nagetsa, toliko nije bila za srpskog košarkaša. Ponovo slab učinak u odnosu na ono što je pružao prethodne sezone i na nekim mečevima ove sezone.

Razlozi?

“Moglo bi da bude bilo šta”, kaže Jokić na pitanje da li je Mundobasket uticao da bude umoran.

“Ne mogu da pogodim, lopta ne prolazi kroz obruč. To je to”, kratko je konstatovao Jokić.

Zanimalo je novinare i šta to nedostaje Nagetsima da bi bili na nivou Lejkersa.

“Isto je bilo prošle godine, bili smo u seriji pobeda, pa smo gubili. Moramo da budemo konstantni, da ne pravimo greške i moramo da pogađamo”, zaključio je Jokić.

2 KOMENTARA

  1. Nisu NBA treneri glupi sto ne pustaju igrace na evropsko i svetko prvenstvo… Odmor je potreban svakom.

  2. Ostavite momka na miru! Prebrojte koliko je utakmica u zadnje dve godine odigrao, a koliko je imao odmora bez lopte. Što budu više insistirali, to će više promašivati. Kondicioni treninzi i ovakve utakmice sa potpunim fokusom na odbranu i timske akcije a ne na šut i uskoro će biti onaj pravi, ako ne i bolji.

Comments are closed.