NCR Srbija dobitnik nagrade „Beogradski pobednik“

  0
  Foto: Privredna komora Srbije

  Kompanija NCR je ovogodišnji dobitnik nagrade Privredne komore Srbije-Privredne komore Beograda „Beogradski pobednik“ za ostvarene posebne rezultate u poslovanju za 2018. godinu.

  Na svečanosti u Skupštini grada Beograda u ime kompanije NCR Srbija nagradu je preuzeo generalni direktor Stefan Lazarević koji je istakao da je NCR u Srbiji u proteklih osam godina prešao značajan razvojni put – od centra za korisničku podršku, koji odgovara na upite klijenta, do strateške lokacije za dalju transformaciju poslovanja:

  „Zahvaljujući timu od skoro 3,700 talentovanih i posvećenih ljudi, koji konstantno beleže izuzetne rezultate i značajano doprinose različitim razvojnim projektima NCR korporacije, Srbija je postala strateški centar za dalji razvoj i inovacije poslovanja, posebno u domenu digitalno povezanih usluga. Broj zaposlenih u odnosu na 2011. godinu je povećan čak deset puta, a svoje prisustvo u Srbiji dodatno ćemo učvrstiti izgradnjom najvećeg savremenog tehnološkog kampusa u Evropi, koji će na proleće 2021. u najmodernijem radnom okruženju okupiti sve sadašnje i buduće kolege. Kampus će ujedno biti i mesto susreta i razmene ideja naše kompanije i lokalne zajednice,“ najavio je Lazarević nakon uručenja nagrade.

  Nagrada “Beogradski pobednik” tradicionalno se dodeljuje od 1985. godine najuspešnijim privrednim subjektima koji ostvare posebne rezultate u poslovanju, a do sada je priznanje dobilo više od 200 privrednih društava i 80 preduzetnika, pojedinaca i institucija.